1. Copying kits is a crime that hurts original artists & producers. Help support your favorite artists by buying their original works. PlanetFigure will not tolerate any activities related to recasting, and will report recasters to authorities. Thank you for your support!

Mjølner's minis

Album created by Mjølner, Aug 24, 2013.

CSC_1172 (768x1024).jpg

Comments

 1. michael bang
  michael bang
  Hey! virkeligt et flot album :-)
 2. Mjølner
  Mjølner
  Århhh.... hvad, en dansker :o) Hej Michael, mange tak det glæder mig. Har været omkring dine poster og det ser spændende ud. Det er en super god og realistisk overflade du har på hjelmene, billederne viser nok ikke hvor godt det egentligt er. Hvor i riget hører du hjemme? Jeg er selv fra Valby.
 3. michael bang
  michael bang
  Tak :-) jeg bor på Møn.. Jeg har ikke rørt ved hobbyen i 20 år, men har nu fået tiden :-) nu godt med en dansker mere!
 4. michael bang
  michael bang
  Kan du hjælpe mig med pensler.. Er ved at blive idiot.. Har prøvet flere gennem kunstnerfarver.dk men det er bare ikke det.. Bruger både acryl og olie..
 5. Mjølner
  Mjølner
  Jeg er selv helt tosset med Winsor & Newton´s Serie 7 som af ret mange anses for den bedste pensel der kan købes for penge. Den er lavet til akvarel maling men er lige så god til både acryl og olie, bruger den selv til begge dele. Den laves i en kort og lang (længden på hårene) udgave, den lange er standart længde som vi kender det fra de andre mærker. De er måske lidt dyre men med den rette pleje har man pensel i mange år. Her er et par links til hvor de kan købes og skulle din vej falde forbi København så er Københavns farvehandel et besøg værd De bedste hilsner Brian http://www.kobenhavnsfarvehandel.dk/ http://www.fredericus-rex.de/index.php?manufacturers_id=1&sort=&XTCsid=9sen15skjcgnbiusj47kprjp00&filter_id=134 http://www.kunstnerfarver.dk/tilbehoer/pensler/pensler-til-akvarel/winsor-og-newton-serie-7
 6. Mjølner
  Mjølner
  Kan du få noget ud af de links jeg har sendt? Det kom til og se lidt anderledes ud end jeg troede det ville. Mvh Brian :o)
 7. michael bang
  michael bang
  det er perfekt Brian tak :-) jeg skal til kbh på fredag og handle ;-) efter hvad jeg læser er det som du skriver Serie 7 der er penslen ;-)

Share This Page

planetFigure Links

Reviews & Open Box
Buy. Sell & trade
Articles
Link Directory
Events
Advertising

Popular Sections

Figure & Minis News
vBench - Works in Progress
Painting Talk
Sculpting Talk
Digital Sculpting Talk
The Lounge
Report Piracy

Who we are

planetFigure is a community built around miniature painters, sculptors and collectors, We are here to exchange support, Information & Resources.

© planetFigure 2003 - 2022.